[Greenfest 2019.] Berba konoplje uz grupe Kukus i Connect

Greenfest

Po prvi puta u Hrvatskoj imamo novi tip eventa: Branje konoplje. Događaj organiziraju iskusni momci iz Hemperion-a. Ovime planiraju okupiti sve one koji žele znati više o konoplji te one koji žele pomoći kod samog branja uz poznate hitove hip-hop grupa Kukus i Connect.

Važno je za napomenuti da se radi o CBD konoplji – onoj koja je trenutno legalna za uzgoj i sadrži manje od 0.2% THC-a.

Glavni event je na rasporedu 12.10 u Pušći, nadomak Zagreba, a točnu adresu možete vidjeti na linku eventa ispod. Podržite ih i označite da dolazite!

https://www.facebook.com/events/2556387447786748/

Prenosimo njihov opis događaja:

Prvi i jedini u Hrvatskoj, organiziramo berbu konoplje za sve posjetitelje! Ovom berbom označavamo kraj sezone te nudimo edukaciju svim posjetiteljima kao i uvid u polje svima onima koji žele iduće godine saditi s nama ili za nas.
Svaki sudionik sa sobom treba uzeti škare i dvije kante ili vrećice (trimanje i rezanje). Glavna berba je 12.10. sa početkom u 8 sati, a 05.10. je berba zagrijavanja također s početkom u 8 sati (za one koji žele doći ili ne mogu 12og)
12.10. Na kraju dana koncert (za sada potvrđenih) grupa Connect i Kukus (berači imaju free upad)
Pozivamo sve koji žele izlagati svoje proizvode 12og ili biti sponzori da nam se jave te isto tako da nam se jave berači za oba dana da znamo izorganizirati tok berbe.
Ostatak informacija naknadno 🙂 WEEDIMO SE!

 

Hemperion
Hemperion
Hemperion
Hemperion
Hemperion
Hemperion

Postavi prvi komentar na ovu objavu

Ostavi komentar

Email adresa neće biti objavljena.


*