UVJETI KORIŠTENJA

Portal „vutropedija.com“ se ograđuje od odgovornosti korištenja sadržaja sa portala u svrhu izrade, posjedovanja i uporabe kanabisa u državama gdje je to zakonom zabranjeno.

Sve informacije dobivene putem portala “vutropedija.com” su informativnog karaktera bez namjera ugrožavanja osoba ili njihove imovine.

Pomno obratite pažnju i molimo Vas da poštujete zakon koji se odnosi na legalitet kanabisa u državi u kojoj se nalazite.

Savjeti sa portala „vutropedija.com“ ne mogu zamijeniti profesionalnu medicinsku pomoć te se ne smiju koristiti bez savjetovanja stručne osobe. Za više informacija obratite se svom liječniku.

Sve informacije dobivene iz sadržaja na portalu “vutropedija.com” dobivene su iz javno dostupnih knjiga te već objavljenog sadržaja na drugim medijima.


Opća pravila

Korištenjem bilo kojeg dijela Vutropedija.com portala automatski prihvaćate pravila korištenja. Od korisnika se očekuje redovito čitanje pravila korištenja te se podrazumijeva da se automatski pretraživanjem Vutropedija.com portala slažu sa uvjetima korištenja.

Vutropedija.com se ne smije koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Koristiti portal mogu samo osobe starije od 18 godina.  Kome se utvrdi da nije punoljetan bit će mu dodijeljen ban. 

Korisnici mogu koristiti sadržaje Vutropedija.com portala ukoliko ne krše pravila korištenja.

Sadržaj te svi popratni elementi objavljeni na portalu se objavljuju u najboljoj namjeri te Vutropedija.com ne odgovara za eventualnu štetu nastalu korištenjem sadržaja. 

Korisnik je dužan informirati se i biti upoznat sa zakonom u državi gdje boravi te sukladno tome koristiti informacije koje mu portal Vutropedija.com pruža.

Oglašavanje na Vutropedija.com

Portal Vutropedija se sastoji od sadržaja partnera, oglašivača, poveznica i besplatnih sadržaja. Sav sadržaj koristite na vlastitu odgovornost i Vutropedija.com nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem portala.

Smatra se da između posjetitelja i oglašivača poslovni odnos definiraju isključivo te dvije strane i da Vutropedija.com ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu oglašavanjem.

Autorska prava

Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, o tome je dužan izvijestiti Vutropedija.com portal na adresu: [email protected].

Sadržaj objavljen na Vutropedija.com portalu ne smije se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez prethodne konzultacije s portalom Vutropedija.com. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala Vutropedija.com .

Vutropedija.com  sadrži linkove na vanjske stranice koje nisu pod kontrolom portala Vutropedija.com te se ograđuje od odgovornosti na sadržaj koji se nalazi na njima.

Zaštita privatnosti i tajnost podataka

Koristeći portal Vutropedija.com, Korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja na vlastitu odgovornost.

Vutropedija.com se obvezuje zaštititi podatke korisnika te ih neće dati na uvid trećoj strani .

Vutropedija.com poštuje Europski zakon o zaštiti osobnih podataka.