Proslavi 20.04 uz nas, Hempatiu i 20% popusta na sve!

420 više nije stran pojam, a službeno je postao i dan kanabisa te osvještenosti o kanabisu. Legenda kaže da se pod 420 referira na 4:20 h. To je vrijeme kad su se sastajali učenici srednje škole San Rafael  – Steve Capper, Dave Reddix, Jeffrey Noel, Larry Schwartz i Mark Gravich. Više pročitaj ovdje.
Tijekom školskih dana 1967. svaki dan bi u isto vrijeme odlazili tražiti polje kanabisa, no danas, godinama kasnije slavimo cijeli dan 20.04 kao dan kanabisa.
Hempatia i ove godine slavi 20.04 sa stilom uz 20% popusta na cijeli asortiman. Ukoliko još nisi čuo za njih, pouzdana su slovenska tvrtka koja surađuje s Vutropedijom već dugi niz godina, a glasi kao jedna od prvih tvrtki koja se aktivno počela baviti prodajom proizvoda za indoor i outdoor uzgoj biljaka još davne 2004. godine.

Za sve savjete oko uzgoja, opreme ili nutrijenata, Hempatia nudi besplatno savjetovanje uz uvijek dostupne stručnjake za uzgoj koji u svakom trenutku, preko telefona ili maila, mogu odgovoriti na pitanja u vezi korištenja njihovih proizvoda. Dobro vrijeme je na vratima, a uzgojna sezona samo što nije krenula! Ukoliko si jedan od onih kojima hitno treba zemlja, LED ili HPS lampe, gnojiva ili nešto drugo – pravo je vrijeme za nabavku!

Više informacija možeš pronaći na službenim stranicama Hempatie uz širok asortiman različitih proizvoda za uzgoj po 20% nižim cijenama uz kod: “HEMPATIA420”.

1 komentar

 1. Pozdrav.
  Ne znam dali to radite i imate li obicaj pomoci jednom jadniku u nevolji ali imam problem koji se ponavlja uz svaki grow.
  Znaci,negdi oko drugog tjedna cvijetanja(automati)biljka mi jednostavno pocne umirati..sve bude dobro,cak odlicno,vegetacija suped,pojave se cvjetovi,bijele pistile ,sve po PSu..i onda koma.
  Listovi se pocnu suzavati..dobivati tockice smedje,sve u svemu biljka umre.
  To ce mi biti sad treci ili cetvrti put da mi se dogadja ista stvar.
  Ne znam dali na pravom mjestu saljem ovaj mail ali sam stvarno ocajan,sto radim krivo(suze u ocima)
  Sad imam green poison xl auto..veg super..veca od svih druhih..ima 6 tjedana i pocelo je sranje.
  Molim Vas ako mi mozetr pomoci ili me bar uputiti koga da direktno pitam,posaljem slike,ma sve sto treba samo da me ne ubija vise.
  Unaprijed hvala.
  Luka

Ostavi komentar

Email adresa neće biti objavljena.


*