Proslavi 20.04 uz nas, Hempatiu i 20% popusta na sve!

420 više nije stran pojam, a službeno je postao i dan kanabisa te osvještenosti o kanabisu. Legenda kaže da se pod 420 referira na 4:20 h. To je vrijeme kad su se sastajali učenici srednje škole San Rafael  – Steve Capper, Dave Reddix, Jeffrey Noel, Larry Schwartz i Mark Gravich. Više pročitaj ovdje.
Tijekom školskih dana 1967. svaki dan bi u isto vrijeme odlazili tražiti polje kanabisa, no danas, godinama kasnije slavimo cijeli dan 20.04 kao dan kanabisa.
Hempatia i ove godine slavi 20.04 sa stilom uz 20% popusta na cijeli asortiman. Ukoliko još nisi čuo za njih, pouzdana su slovenska tvrtka koja surađuje s Vutropedijom već dugi niz godina, a glasi kao jedna od prvih tvrtki koja se aktivno počela baviti prodajom proizvoda za indoor i outdoor uzgoj biljaka još davne 2004. godine.

Za sve savjete oko uzgoja, opreme ili nutrijenata, Hempatia nudi besplatno savjetovanje uz uvijek dostupne stručnjake za uzgoj koji u svakom trenutku, preko telefona ili maila, mogu odgovoriti na pitanja u vezi korištenja njihovih proizvoda. Dobro vrijeme je na vratima, a uzgojna sezona samo što nije krenula! Ukoliko si jedan od onih kojima hitno treba zemlja, LED ili HPS lampe, gnojiva ili nešto drugo – pravo je vrijeme za nabavku!

Više informacija možeš pronaći na službenim stranicama Hempatie uz širok asortiman različitih proizvoda za uzgoj po 20% nižim cijenama uz kod: “HEMPATIA420”.

Postavi prvi komentar na ovu objavu

Ostavi komentar

Email adresa neće biti objavljena.


*