Znate li što je AVB?

Foto: Canva

Što je AVB?

Upravo ste završili sa svojim omiljenim prijenosnim isparivačem cvijeća i tamo, u komori za grijanje, ima ostataka cvijeća i taloga. Poput većine strastvenih korisnika kanabisa, ne želite da ništa propadne. Stoga se postavljaju pitanja, kako se zove ovaj ostatak cvijeta i može li se ponovno upotrijebiti?

Dakle, što je točno AVB?

Objašnjenje; ostatak već isparenog pupoljka AVB, kratica za “Already Vaped Bud” je kruti, smeđi cvijet koji je ostao nakon procesa isparavanja suhe biljke. Za razliku od tradicionalnih metoda pušenja marihuane, vaping ima pristup sporog kuhanja, u kojem se cvijet zagrijava, ali ne izgara. Ovaj proces rezultira zagrijanim cvjetnim materijalom i ljepljivim ostacima na vašem prijenosnom isparivaču. Budući da proces vapinga uključuje grijanje konvekcijom ili kondukcijom umjesto izgaranja, preostali materijal je potpuno netaknut; ostavljajući korisnike da se pitaju može li se koristiti za više.

Koje su karakteristike AVB?

Proces prijenosnog vapea koristi toplinsku komoru za izvlačenje vlage, kanabinoida i terpena iz svježeg pupoljka. To utječe na sve, od izgleda, do teksture i potencije. Nakon što se isparena trava u potpunosti iskoristi, prva promjena koju ćete primijetiti jest njezin izgled. Ono što je počelo kao bogata zelena boja rezultirat će AVB travom blago smeđe boje. Predvidljivo, budući da je vlaga potpuno uklonjena isparivačem bilja, mekani materijal koji je ušao ispada abrazivniji na dodir. AVB ima djelić snage svježeg cvijeta, jer su terpeni i kanainoidi isparili u paru koju je korisnik udahnuo.

‘Smrdi’ li AVB na travu?

Oni koji koriste samo kolica od smole i koncentrate kanabisa možda ne poznaju miris AVB-a ili mogu misliti da će to biti poput elektroničke cigarete bez ikakvog dobro poznatog ‘skunky’ mirisa. Iako miris AVB-a može biti sličan svježem cvijetu, s prepoznatljivom aromom kanabisa, činjenica da je kemijski izmijenjen toplinom daje njegovom mirisu prepoznatljivu kvalitetu tosta, koji je općenito manje opor od svježeg kanabisa. Ova promjena mirisa je još jedan faktor razlikovanja svježeg kanabisa od AVB-a.

Vrijedi li AVB truda?

AVB je manje jak od svježeg kanabisa. AVB još uvijek ima priliku proizvesti učinkovitu drogu, a može čak imati i neka ljekovita svojstva, ali snaga je ništa u usporedbi sa svježim cvijetom. Ako je vaša AVB boja svjetlija, više prema zelenoj i tamnoj boji, može se reciklirati. Međutim, ako je vaš AVB tamnosmeđi, mjesto mu je u kanti.

CBD melemi za ublažavanje bolova

Postavi prvi komentar na ovu objavu

Ostavi komentar

Email adresa neće biti objavljena.


*