Site icon vutropedija.com

Recept: Oreo CannaCake

Jednostavni recept koji koristi maslac od marihuane!

Danas, uz sve varijacije na temu , donosimo vam i ovaj recept, u varijanti s  Oreo keksima! CannaCake je jednostavan recept za pripremu koji ne zahtjeva pećnicu. Rezultat je lagan desert sa posebnom notom na kraju .

Za izradu će vam biti potreban ranije pripremljeni Cannabutter. Prema tom receptu možete  povećati ili smanjiti količine ulja/cannabuttera.

Recept je za 2 – 3 ljudi, ovisno o toleranciji.

Sastojci

Kora / Biskvit

Krema

Priprema :

Usitnite kekse u blenderu te ih prebacite u zdjelu. Oreo keksi biti će baza odnosno biskvit . Dodajte 125 g prethodno rastopljenog maslaca odnosno ulja od marihuane. Ulje i kekse zajedno dobro izmiješajte mikserom dok smjesa ne postane poput “mokrog pijeska.”

Uzmite posudu ili kalup za tortu bilo kojeg  promjera ( visina torte ovisi o tome, to nije ni bitno na kraju). U posudu dodajte prethodno pripremljenu smjesu  te ju ravnomjerno rasporedite i utisnite na dno. Biskvit stavite u hladnjak i za to vrijeme pripremite kremu od sira.

Za kremu od sira potrebno je u posudu dodati 250 ml vrhnja za šlag  i miksati 3-5 minuta. U drugu posudu dodajte 100 grama krem sira sobne temperature. Sir pomiješajte sa 3 žlice šećera u prahu te sa pola žlice ekstrakta od vanilije. Dodajte nekoliko žlica maslaca od marihuane i sve zajedno mikserom izmiješajte na srednjoj brzini. Smjesi dodajte šlag  i komadiće Orea keksa (srednje usitnjeni) koje ste ranije pripremili .

 

Izvadite koru iz hladnjaka te dodajte smjesu od Orea i krem sira.  Izgladite vrh torte te ju stavite u hladnjak. Poželjno je da prije konzumiranja CannaCake bude barem 2 sata u hladnjaku.

Tortu možete zasladiti komadićima oreo keksa,  kokosom, borovnicama, čokoladom i sl.

Pratite i ove savjete kad budete pripremali svoj Cannacake!

Dobar tek i oprezno!

Portal „vutropedija.com“ se ograđuje od odgovornosti izrade, posjedovanja, uporabe i prometa kanabisom u državama gdje je ilegalno. Pomno obratite pažnju na zakon i legalitet kanabisa u državi u kojoj se nalazite. Savjeti sa portala „vutropedija.com“ ne mogu zamijeniti profesionalnu medicinsku pomoć. Za više informacija obratite se svom liječniku.

Exit mobile version