Recept: Oreo CannaCake

Jednostavni recept koji koristi maslac od marihuane!

Danas, uz sve varijacije na temu , donosimo vam i ovaj recept, u varijanti s  Oreo keksima! CannaCake je jednostavan recept za pripremu koji ne zahtjeva pećnicu. Rezultat je lagan desert sa posebnom notom na kraju .

Za izradu će vam biti potreban ranije pripremljeni Cannabutter. Prema tom receptu možete  povećati ili smanjiti količine ulja/cannabuttera.

Recept je za 2 – 3 ljudi, ovisno o toleranciji.

Sastojci

Kora / Biskvit

  • 250 g Oreo keksa
  • 125 g rastopljenog maslaca/ulja od marihuane

Krema

  • 250 mL vrhnja za šlag
  • 100 grama krem sira
  • 3 žlice šećera u prahu
  • pola žlice ekstrakta vanilije
  • Oreo keksi
  • 2 – 5 žlica rastopljenog maslaca/ulja od marihuane – dozu ulja možete sami odrediti

Priprema :

Usitnite kekse u blenderu te ih prebacite u zdjelu. Oreo keksi biti će baza odnosno biskvit . Dodajte 125 g prethodno rastopljenog maslaca odnosno ulja od marihuane. Ulje i kekse zajedno dobro izmiješajte mikserom dok smjesa ne postane poput “mokrog pijeska.”

Uzmite posudu ili kalup za tortu bilo kojeg  promjera ( visina torte ovisi o tome, to nije ni bitno na kraju). U posudu dodajte prethodno pripremljenu smjesu  te ju ravnomjerno rasporedite i utisnite na dno. Biskvit stavite u hladnjak i za to vrijeme pripremite kremu od sira.

Za kremu od sira potrebno je u posudu dodati 250 ml vrhnja za šlag  i miksati 3-5 minuta. U drugu posudu dodajte 100 grama krem sira sobne temperature. Sir pomiješajte sa 3 žlice šećera u prahu te sa pola žlice ekstrakta od vanilije. Dodajte nekoliko žlica maslaca od marihuane i sve zajedno mikserom izmiješajte na srednjoj brzini. Smjesi dodajte šlag  i komadiće Orea keksa (srednje usitnjeni) koje ste ranije pripremili .

Zanimljivi recept za Cannabutter!

 

Izvadite koru iz hladnjaka te dodajte smjesu od Orea i krem sira.  Izgladite vrh torte te ju stavite u hladnjak. Poželjno je da prije konzumiranja CannaCake bude barem 2 sata u hladnjaku.

Tortu možete zasladiti komadićima oreo keksa,  kokosom, borovnicama, čokoladom i sl.

Pratite i ove savjete kad budete pripremali svoj Cannacake!

Dobar tek i oprezno!

Portal „vutropedija.com“ se ograđuje od odgovornosti izrade, posjedovanja, uporabe i prometa kanabisom u državama gdje je ilegalno. Pomno obratite pažnju na zakon i legalitet kanabisa u državi u kojoj se nalazite. Savjeti sa portala „vutropedija.com“ ne mogu zamijeniti profesionalnu medicinsku pomoć. Za više informacija obratite se svom liječniku.

Postavi prvi komentar na ovu objavu

Ostavi komentar

Email adresa neće biti objavljena.


*