‘Ziggi’ rizle stigle u kioske Tiska širom Hrvatske, nabavite ih u svakom gradu

Ziggi je uz svoj asortiman rizli napokon dostupan na kioscima Tiska!

Dugogodišnji proizvođač papirića iz susjedne nam je Slovenije napokon ušao na šire hrvatsko tržište pa tako njihove rolice i king size-ice odsad možete nabaviti u skoro svakom gradu.

Od početka ovog mjeseca se na kioscima Tiska, benzinskim crpkama i mnogim drugim trgovinama uz brojnu stranu konkurenciju na policama može pronaći i cijeli Ziggi asortiman.

Ziggi je “socially-oriented” kompanija i surađuje s mnogim mladim osobama iz niz industrija u regiji te je ujedno i naš službeni partner, a kupnjom njihovih rizli podržava se naš rad!

Također, sudjeluj u nagradnoj igri jer se dijele tisuće pakiranja rizli, doslovno svatko u par koraka ima priliku osvojiti rolice, a zauzvrat treba dati isključivo podršku u virtualnom smislu!

Bok ljudi! Ziggi Papers Rolls&Tips su konačno iza svakog ćoška u Hrvatskoj. Uz već poznata prodajna mesta (#lukoil, #petrol, #crodux, #studenac i ostali  ), sad smo i u kioscima #tisak u cijeloj državi. Kako bi željeli proširiti vijest među što više ljudi, trebali bih vašu pomoć, a za to ćemo vas naravno – nagraditi! Svakome, baš SVAKOME od vas, koji će zapratiti naš profil, shareati ovaj post, tagati @ziggipapers i tri svoja frenda koje će ova vijest baš razveseliti, poslati ćemo po jedne Ziggi Papers Rolls&Tips. Javite se u komentarima, a uz svoju objavu okačite i #ziggiizacoska i #tisak da vas slučajno ne propustimo. One love! Ziggi Papers ??❤️ PS: Samo za punoljetne ❤️ (18+)

U video spot su uključili neke od naših zvijezda u usponu, više pogledajte ispod.

 

View this post on Instagram

 

??!! IMPORTANT NOTICE !! ?? Extra stoked about the announcement we’re about to make, boys and girls! From last week on, #ziggipapers Rolls&Tips are available around almost every corner in Croatia! We’ve had super fun making this promotional video in Zagreb, Croatia’s capital, to support the announcement. Check out the result and double tap if you like it. Big up goes to everybody involved: @goran_hrvacanin @begoviceva @seydiabi @kandzijaa @kristijan_jergovic @lukamarcetic @djsunnysun ??? ?? And now a message for our Croatian friends. ?? Bok ljudi! Ziggi Papers Rolls&Tips su konačno iza svakog ćoška u Hrvatskoj. Uz več poznatih prodajnih mesta (#lukoil, #petrol, #crodux, #studenac i ostalih), sad smo i u kioscima #tisak po cijeloj državi. Pošto bih željeli proširiti vest izmedju što više ljudi, trebali bih vašu pomoč, a za to ćemo vas naravno nagraditi. Svakome, baš SVAKOME od vas, koji će da prosledi naš profil, repostuje ovaj post, teguje @ziggipapers i tri svoje frendove, koje će ova vijest baš razveseliti, slat ćemo po jedne Ziggi Papers Rolls&Tips. Javite se u komentarima, a uz svoju objavu okačite i #ziggiizacoska i #tisak da vas slučajno ne propustimo. One love! Ziggi Papers ??❤️ PS: Samo za punoljetne ❤️ (18+)

A post shared by Ziggi Earthwide (@ziggipapers) on

Postavi prvi komentar na ovu objavu

Ostavi komentar

Email adresa neće biti objavljena.


*