THC u umaku za vrlo sretan Dan zahvalnosti

Foto:Canva

Dan zahvalnosti za mnoge je stresno vrijeme. Uvijek postoji šansa da ćete biti uvučeni u razgovor sa svojom superpolitičkom tetom ili sjesti za dječji stol. Ali ne više! Zahvaljujući novom proizvodu tvrtke za konoplju KIVA Confections, vaš odmor sada može proći glatko kao umak… ili još bolje, umak s dodatkom THC- a, piše portal Delish.com.

Da, dobro ste pročitali. “Puretina , pire krumpir, neugodan razgovor – sve ih možete utopiti” u ovom raskošnom THC umaku, prema KIVA -i, koja je ponovno izdala ograničeno izdanje artikla ove godine na veliki zahtjev.

Recimo samo da je ovaj umak doista biljni, prožet majčinom dušicom, ružmarinom i (pravim) origanom. Svaki paket za jednu porciju sadrži 10 mg THC-a, što se smatra “umjerenom dozom” za iskusne, navodi Leafly . Dakle, počnite polako kada prelijevate pire krumpir.

U nedavnoj studiji koju su proveli operater kanabisa AYR Wellness i Suzy , globalna platforma za istraživanje tržišta, nevjerojatnih 34 posto potrošača kanabisa u SAD-u planira uključiti jela prožeta travom u svoja ovogodišnja blagdanska druženja.

Studija je također otkrila neke doista uvjerljive statistike za Dan zahvalnosti (ili bolje rečeno, “Dan Danksa”), izvješćujući da:

70 posto potrošača kanabisa u SAD-u kupuje kanabis kako bi osigurali dovoljno za dijeljenje s prijateljima, obitelji i odabranom obitelji.
Od ljudi koji konzumiraju kanabis na Dan zahvalnosti, 65 posto je reklo da će zamijeniti alkohol.
24 posto kaže da konzumiraju kanabis na Dan zahvalnosti kako bi se nosili s obiteljskom dramom.
Izvršni direktor AYR Wellnessa , Jon Sandelman, rekao je da dok se stigma oko upotrebe trave razbija, veseli se danu kada će “kanabis biti sinonim kao pita od bundeve za Dan zahvalnosti “.

Imamo hrpu ideja kako ovaj proizvod uklopiti u svoje omiljene zimske recepte . Možda lagana kišica na vrhu vaše sljedeće količine poutinea ? Ili na krčkajućem Salisbury odresku ? U slojeve u pastirsku pitu ? Što god odabrali, ovaj umak odvest će vas (i vašu večeru ) u mnogo različitih smjerova.

Ako želite uskočiti u vlak s umakom od THC-a, KIVA Confections organizira blagdansku rasprodaju svog umaka s ograničenim izdavanjem (samo 5 USD!) za kupce u Kaliforniji na mreži is dispanzerima diljem države.

Postavi prvi komentar na ovu objavu

Ostavi komentar

Email adresa neće biti objavljena.


*