Na Tajlandu premijer javno s maskotama konzumira ulje i slavi legalizaciju

U tajlandu se javno konzumira ulje od kanabisa

Tajlandski premijer i ostali visoki dužnosnici zaokupili su pažnju javnosti zbog nedavno održane proslave legalizacije medicinskog kanabisa. Na slavlju se javno konzumiralo ulje kanabisa te su se dijelile lutke u obliku marihuane. Čak je i premijer demonistrirao korištenje ulja, tako da ga je nanio iza uha. U svom govoru je spomenuo i da sam planira koristiti ulje kanabisa.

Prayut Chan-o-cha, tajlandski premijer, također je iznio javnosti informaciju o pokretanju službenih edukativnih stranica tajlandske vlade isključivo za medicinski kanabis. Na stranicama se nalaze korisne informacije o djelovanju i korištenju kanabisa. Više pronađite na linku – www.medcannabis.go.th

U društvu političke elite bila je i maskota dr. Ganja te djeca s minijaturnim dr. Ganja lutkama.

 

Politika Tajlanda ide na ruku medicinskog kanabisa. Stav vodećih političara o kanabisu jest da je ona lijek te će biti posebice korisna za one siromašnije. Tajlandski zakonodavci jasno su izrazili svoje uzbuđenje zbog medicinskog kanabisa, a nekoliko ih je i sudjelovalo u ritualnom plesu kako bi proslavili prvu proizvodnu seriju ulja marihuane.

Također, bitno je za napomenuti da je vladajuća stranka premijera Prayuta u rujnu objavila nacrt zakona kojim pojedincima omogućavaju uzgoj do šest biljaka kanabisa za osobnu uporabu.

Tajland postaje azijski centar za kanabis – idemo u potpunu legalizaciju kanabisa!

Izvor ( marijuanamoment.net )

Postavi prvi komentar na ovu objavu

Ostavi komentar

Email adresa neće biti objavljena.


*