Recept : Med od konoplje

Recepti s marihuanom nikad jednostavniji! Posjeti Vutropedija.com!

Recepti s marihuanom mogu biti prilično složeni no priprema kanabis meda je vrlo jednostavna.  Jeste li znali da joint možete premazati medom? Premažite joint tankim slojem meda. Med je ljepljiv pa na njega možete posipati smrvljene marihuane za još bolji učinak! Također, joint će uz med duže gorjeti.

Honey and weed – čine dobru kombinaciju,  indeed.

Kako kombinirati marihuanu i med?

Marihuana se može staviti u bilo koje jelo. Svi recepti online ili u kuharicama mogu biti spremljeni s marihuanom! Možete napraviti maslac, čokoladne poslastice, pizzu, tjesteninu i sl. Djelovanje meda može se usporediti sa brownies – ima, no ukoliko napravite med po ovome receptu i koristite med racionalno, učinci mogu biti vrlo zanimljivi. Konzumirajte ga uz doručak i dan će vam biti sa manje stresa, bez klasičnoga osjećaja “prebijenosti” koje nam daju npr. kolači sa marihuanom.

Kolači sa marihuanom se rade u određenim omjerima tako da kad ih jednom konzumirate, definitivno će te osjećati posljedice. Za razliku od njih, med je pogodan za uporabu kroz dan te ga definitivno možemo smatrati više lijekom, nego razonodom.

Recepti s marihuanom nikad jednostavniji! Posjeti Vutropedija.com!

 

Kako napraviti pripravak od meda sa učincima THC-a?

Recept je prilagođen za pripremu kod kuće jer sve potrebne sastojke možete naći u svome domu. Za jednu staklenku meda potrebno vam je 3.5 grama smrvljene marihuane. Količina može varirati ovisno o željenoj jačini, ukoliko želite jači med, stavite više ulja odnosno kanabisa.

Kuhanjem pri visokim temperaturama THCa(nespihoaktivna forma) se pretvara u THC . Savjetuje se što duže kuhati na temperaturama 90 – 110 stupnjeva, odnosno tekućina treba “krčkati” .

MED OD KONOPLJE

Sastojci – omjere možete prilagođavati sebi:

  • 3.5 g smrvljene marihuane
  • ½ šalica kokosovog ulja

Recept je namijenjen za konzumaciju jedne žlice dnevno kao relaksant.

Postupak:

  1. Sami odredite željenu količinu marihuane. Za jednu staklenku meda preporučamo 3.5 grama smrvljene marihuane.
  2. Pripremljenu marihuanu(3,5 g) pomiješajte sa pola šalice kokosovog ulja.
  3. Zagrijte vodu ispod točke kuhanja i u nju stavite ulje i marihuanu. Time će se aktivirati psihoaktivne komponente THC-a. Smjesu kuhajte dva sata, po potrebi uz dodavanje vode i duže.
  4. Dobivenu smjesu stavite u hladnjak te na kraju pokupite talog na vrhu. Ponovno zagrijte smjesu kako bi prešla u tekuće stanje.
  5. Koristite mikser ili blender i pomiješajte 30 mL dobivenog ulja od marihuane sa 325 mL meda.
  6. Med je spreman za konzumiranje!

Postupak  kuhanja meda uz pomoć staklenke kako bi se spriječio miris tijekom kuhanja !

Portal „vutropedija.com“ se ograđuje od odgovornosti izrade, posjedovanja, uporabe i prometa kanabisom u državama gdje je ilegalno. Pomno obratite pažnju na zakon i legalitet kanabisa u državi u kojoj se nalazite. Savjeti sa portala „vutropedija.com“ ne mogu zamijeniti profesionalnu medicinsku pomoć. Za više informacija obratite se svom liječniku.

 

 

 

Postavi prvi komentar na ovu objavu

Ostavi komentar

Email adresa neće biti objavljena.


*