Mike Tyson potvrdio da već godinama puši kanabis prije borbi: “To sam ja!”

LOS ANGELES – Mike Tyson rekao je da je pušio kanabis neposredno prije nego što se u subotu navečer borio s Royem Jonesom mlađim u njegovom iznenadnom povratku u boksački ring u 54. godini.

Tijekom tiskovne konferencije nakon borbe Tysona su dočekala brojna pitanja, a na pitanje je li konzumirao kanabis Tyson kaže: “Apsolutno, da”.

Tyson je kazao da je popušio još jedan džoint i nakon borbe, očito prije nego što se sastao s medijima na press konferenciji.

“Slušajte, ne mogu prestati pušiti”, rekao je. “Pušio sam tijekom mečeva. Žao mi je, ali moram pušiti kanabis. Pušim svakodnevno. Nikad nisam prestao pušiti.”

Dobrovoljno antidoping udruženje testiralo je borce na razne suplemente za poboljšanje snage i izdržljivosti, ali marihuana navodno nije bila na popisu zabranjenih supstanci pa je tako Tyson mogao bez problema biti pod utjecajem kanabisa.

Tyson je rekao da je prestao koristiti kokain prije otprilike 2 i pol godine, no ispostavilo se da to nije slučaj s marihuanom – čak ni unutar ringa.

“Kanabis na mene nema negativnog utjecaja. Sam odlučujem kako i što radim te kako ću umrijeti. Nema objašnjenja. Nema početka, nema kraja. “

Na pitanje da li mu je marihuana pomogla ublažiti bol u subotu navečer, Tyson odgovara: 

“Ne, kanabis me samo smiri, nažalost, ne smanjuje mi bolove nakon meča”.

Borba Tyson-a i Jones-a u Staples Center-u završila je neriješeno. 

Postavi prvi komentar na ovu objavu

Ostavi komentar

Email adresa neće biti objavljena.


*