McDonald’s počinje posluživati čaj od kanabisa?

Kanabis u čaju

Sjećate li se prvog puta kada ste pušili kanabis? Parrish Brown se sjeća – ali to je zato što je  prije nekoliko tjedana imao svoje prvo iskustvo s kanabisom. I ne samo to, već je 24-godišnjak pozvao oca, šefa i policiju kako bi im ispričao svoje doživljaje.

Prema Island Packetu, Brown je za vrijeme pauze u noćnoj smjeni došao u McDonald’s u Hilton Head-u u Južnoj Karolini i naručio je deset pilećih McNuggetsa, cheeseburger i slatki čaj s ledom i ekstra limunom. Zaposlenik koji je radio na prozoru ponovio je riječi ekstra limun “neobičnim glasom”, prije nego što mu je predao narudžbu.

Brown je rekao da mu je čaj imao čudan okus, ali da je bio žedan i odlučio ga je nastaviti piti. Pokušao ga je promiješati, ali je zapeo sa slamkom u jednu od tri vrećice kanabisa koje su bile ubačene u čašu, što objašnjava i zašto se i on osjećao pomalo čudno. Kad je skinuo poklopac s čaše, ugledao je vrećice u kojima se nalazio kanabis.

“Nikad u životu nisam probao kanabis, pa sam se odmah nakon što sam ga počeo piti čudno osjećao i nije imao okus kao nešto što sam prije konzumirao”, rekao je Brown. ” Bio sam napušen, paničario sam i pri tome sam još bio na poslu, pa sam nazvao oca.”

Otac mu je rekao da nazove šefa, a šef mu je rekao da nazove policiju, a to je trojac s kojim ne želite imati posla kad ste napušeni, pogotovo kad ste napušeni po prvi put.

Policijska istraga

Šerif okruga Beaufort vršio je istragu i nakon što je ponjušio Brownov čaj, potvrdio je da se u čaši nalazi kanabis. I policajci i Brownov šef su ga pitali zašto je nastavio piti čaj kad je osjetio da nešto nije uredu s njime, ali Brown ih je odvratio rekavši im da je bio žedan.

Šerifov ured još nije objavio nikakve druge detalje o Brownovoj nezaboravnoj narudžbi, niti su potvrdili koji vam od dva McDonadl’sova restorana u Hilton Head-u može dati par grama ako zatražite “ekstra limun”.

Major Bob Bromage, glasnogovornik šerifovog ureda okruga Beaufort potvrdio je za VICE da se incident još uvijek istražuje i da nije izvršeno niti jedno uhićenje. Prema izvješću zastupnika, kanabis će biti “uništen”.

Prošlog prosinca Anthony Andrew Gallagher otišao je u McDonald’s u Port St. Lucie u Floridi i pokušao platiti večeru s  vrećicom kanabisa. McDonaldsov zaposlenik je odbio ponudu, pa je Gallagher odjurio – ali vratio se po drugi put, dok ga tamo tražila policija.

“Osumnjičeni je policiji rekao da je ponudio kanabis u zamjenu za hranu, ali da je to učinio u šali”, napisala je policijska uprava Port St. Lucie.

Postavi prvi komentar na ovu objavu

Ostavi komentar

Email adresa neće biti objavljena.


*