“Cultiva Zagreb – Hala Zagreb” prvi cannabis expo u Hrvatskoj uskoro otvara svoja vrata

Foto: Cultiva

Prva trgovačka izložba kanabisa u Hrvatskoj, CULTIVA ZAGREB,  održat će se od 26. do 28. svibnja 2023. u HALA Zagreb.  Uz izložbu, glazbeni festival održat će se na vanjskom prostoru.

Ovaj uzbudljivi događaj posjetiteljima pruža priliku da istraže i nauče više o mnogim upotrebama i prednostima konoplje. Od uzgoja i žetve do proizvodnje i prodaje, ovaj sajam savršeno je mjesto za potpuno upoznavanje s konopljom. Posjetitelji će imati priliku učiti od stručnjaka iz industrije, umrežiti se s vodećim proizvođačima i distributerima konoplje te istražiti najnovije proizvode i inovacije u industriji kanabisa. Pridružite nam se na danu obrazovanja, inspiracije i umrežavanja dok slavimo nevjerovatnu moć konoplje.

IZLAGAČI IZ CIJELOG SVIJETA

Na CULTIVA ZAGREB svoje proizvode i inovacije predstavlja više od 40 izlagača iz cijelog svijeta. Od proizvoda od konoplje svih vrsta do CBD-a, potrepština za vrt i pribora za pušenje – pronaći ćete sve o konoplji.

UĐITE U SVEMIR KONOPLJE

Vrhunac ovogodišnje izložbe upravo je svijet konoplje. Ovdje se možete upoznati s poviješću, uzgojem, preradom i korištenjem konoplje. Od sjemena do proizvoda, svijet konoplje na CULTIVA ZAGREB interaktivno prikazuje potencijal čudotvorne biljke konoplje.

UŽIVAJTE U GLAZBENOM FESTIVALU

Ovo je poziv svim ljubiteljima glazbe! Dođite i pridružite nam se na glazbenom festivalu uz pregršt raznolikih melodija i dobrih vibracija. Ovaj događaj koji se održava izvan HALA-e savršen je način da uživate u nekima od svojih omiljenih izvođača i otkrijete nove. Kamioni hrane i prodavači prodavat će ukusne poslastice, stoga dođite gladni, željni zabave i spremni uživati ​​u danu ispunjenom zabavom.

Postavi prvi komentar na ovu objavu

Ostavi komentar

Email adresa neće biti objavljena.


*