Četvrti Greenfest donosi ‘Trim challenge’, doznajte koji su uvjeti sudjelovanja i osvojite bogate nagrade

Foto: Vutropedija

Greenfest po četvrti puta otvara svoja vrata, i to od petka do nedjelje, od  14. pa do 16. listopada,  u Pušći kraj Zaprešića. U petak, prvi dan festivaljenja, natjecanje počinje u 9  ujutro, a traje do 21 navečer. Isto je takav raspored za subotu, a u nedjelju, spektakl počinje također u 9 ujutro, a traje do 16:20, kada se proglašava pobjednik ‘Trim challengea’.

Organizator eventa je portal Vutropedija u suradnji s firmom Greencloud i udrugom GreenCloud.

Foto: Vutropedija

Ono po čemu se razlikuju svi dosadašnji i ovogodišnji Greenfest je ‘Trim challange’. Uvjeti koje trebate zadovoljiti da bi sudjelovali u ovom uzbudljivom natjecanju su da svaki član ekipe, koja sadrži 4 + 1 člana, ima 18 + godina. Akontacija se plaća simbolične 42 kune, a svaki natjecatelj dobiti će narukvicu, na temelju koje će imati besplatan obrok i piće u sklopu događanja.

 

Kako funkcionira ‘Trim challange’? 

Prva nagrada u ‘trim challangeu’ iznosi 4200 kuna za pobjednički tim.  Druga nagrada je utješna, paket iz Cannabis muzeja Hempsa, a treća nagrada je Funk and lagune shop paket.

Foto: Vutropedija

Cilj održavanja eventa kao što je Greenfest jest senzibilizacija javnosti, htijenje da se ljudi čim više upoznaju s benefitima biljke, stjecanje svjesnosti važnosti organskog uzgoja, te naglašavanje čistoće uzgoja kroz cjeline izvorske vode, sunčeve svjetlosti i stručnog rada.

I spomenimo na kraju, nimalo nebitnog DJ-a festivala, koji će svojim notama obojati četvrti po redu Greenfest. On će upotpunjavati glazbenu pozadinu svojim ritmovima i notama, a u najavi je da će cijelo događanje biti popraćeno i mladim reperima u usponu, koji će također svoj trag ostaviti na ovom natjecateljskom, edukativnom i eventu bitnog za značenje lokalne zajednice, pa do globalne razine. Vidimo se u petak 14. listopada!

 

 

 

 

Postavi prvi komentar na ovu objavu

Ostavi komentar

Email adresa neće biti objavljena.


*