4 scenarija kada je niska razina THC-a bolja

Foto: Canva

Primamljivo je posegnuti za vašom uobičajenom travom s visokim sadržajem THC- a kada tražite nešto za podizanje. Međutim, postoje trenuci kada se osjećaj žaljenja zadržava, bilo da je to u obliku tjeskobe, mega-odvlačenja pažnje ili paranoje, piše Herb.Co.

Potičemo vas da proširite svoje horizonte i promijenite stvari. Svaki iskusni korisnik može s vremena na vrijeme imati koristi od niskih doza THC-a. Iako je napušavanje zabavno, THC se može koristiti u manjim dozama kako bi vam pomogao da iskoristite dan sa samopouzdanjem, staloženošću i energijom.

U nastavku smo naveli 4 scenarija kada je bolje koristiti proizvode s niskim udjelom THC-a nego proizvode s jakim udjelom THC-a. U nastavku potražite više informacija o savršenim vremenima za ograničavanje doza.

Početak vašeg dana

Jeste li ikada razmišljali o manjim dozama THC-a ujutro? Buđenje i konzumiranje visoke doze THC-a može preplaviti naše receptore za serotonin jer su razine serotonina obično najniže ujutro. Stoga bi pretjerivanje s THC-om moglo uzrokovati smanjenje serotonina nekoliko sati kasnije, što dovodi do umora i magle u mozgu.

S druge strane, niske razine THC-a ne preplavljuju receptore serotonina, što znači da ćete imati više energije i bistrine tijekom dana.

Poslijepodnevni dolazak

Upasti u popodnevno zatišje može biti lako. Uzdržite se od Starbucksa za popodnevne i umjesto toga žvačite nekoliko žvakaćih bombona s niskim udjelom THC-a.

Umjesto da se osjećate nervozno i ​​tjeskobno zbog kofeina (ili visokog THC-a), male doze THC-a mogu vam pomoći da ostanete oštri, motivirani i spremni za obavljanje dnevnih zadataka.

Za povećanje fokusa

Niske doze THC-a mogu povećati motivaciju i kreativnost. To je savršen izgovor da ga isprobate kada ste duboko udubljeni u zahtjevan zadatak koji zahtijeva detalje i pažnju. Niske doze THC-a imaju blago cerebralni učinak koji smanjuje tjeskobu i povećava pozitivne misli. Ne samo da će vas opustiti, već će vašoj rutini dodati i pizzazza.

Smanjenje anksioznosti

Za neke, visoke razine THC-a mogu dovesti do povećane paranoje i tjeskobe, zbog čega je eksperimentiranje s nižim dozama THC- a idealno za pronalaženje savršene ravnoteže.

Kada se osjećate tjeskobno i trebate se smiriti, umjesto toga pokušajte s manjim dozama THC-a. I dalje ima nevjerojatno opuštajući učinak, ali neće nadjačati osjetila paranojom ili dodatnom tjeskobom.

Što su to kanabinoidi i koje su razlike između njih?

 

Postavi prvi komentar na ovu objavu

Ostavi komentar

Email adresa neće biti objavljena.


*