3 razloga zašto THC-O Vape postaju popularni

Foto: Canva

Istraživanje MJ Biz Dailyja pokazalo je da marihuana vape i pre-rolls postaju neki od najpopularnijih proizvoda u industriji. Sve veći broj potrošača uživa u pogodnostima vapinga, piše Usatales. Što se THC olovaka tiče , THC-O je jedna od najjačih supstanci. Procjene se razlikuju, ali vjeruje se da je do tri puta snažniji od delta-9 THC-a. Stoga bi 5 mg isparenog THC-O moglo utjecati na vas slično kao 15 mg delta-9 THC-a.

Snažan i opojan

Oni koji su probali THC-O vape olovke tvrde da je opojni opijat toliko jak da nudi gotovo psihodelične efekte. Svakako, s trostrukom potencijom od delta-9 THC-a, ovo nije kanabinoid s kojim se treba šaliti. Doista, ako rijetko koristite marihuanu ili imate nisku toleranciju na THC, možda je bolje da umjesto toga isprobate delta-8 THC ili HHC vape olovke.

Čak i ako imate veliko iskustvo s vapeom marihuane, najbolje je biti oprezan kada koristite THC-O vape olovke. Započnite s malom količinom i dopustite sebi da osjetite jedinstveni uspon. Oduprite se iskušenju da udahnete više od jednog udaha dok ne budete sigurni da možete podnijeti intenzitet.

Pogodnost

Kada kupite THC-O vape olovku, možete povući dim kad god poželite. S proizvodima kao što su THC-O gumeni bomboni, na primjer, općenito ih koristite samo jednom ili najviše dva puta dnevno. S olovkom za vape, naprotiv, možete uživati ​​u kanabinoidu više puta dnevno, sve dok ste razumni s dozom. Neki korisnici čak doziraju mikrodoze i vole male izljeve energije koje osjećaju pritom.

Stvari postaju još bolje kada koristite jednokratne THC-O vape olovke. Ovi proizvodi su unaprijed napunjeni tekućinom koja sadrži kanabinoid. Ne morate se brinuti da ćete izazvati nered pokušajem ulijevanja tekućine u spremnik. Štoviše, kada završite s korištenjem olovke, možete je baciti i kupiti novu. Također, predmetni proizvod treba naznačiti koliko THC-O ima u svakoj olovci. Možda čak možete izračunati koliko kanabinoida konzumirate svakim udahom.

Diskrecija

Jedna velika prednost kupnje THC-O vape olovki je ta što možete uživati ​​u supstanci bez privlačenja pažnje na sebe. Uživanje u pogotku traje samo nekoliko sekundi, posebno s uređajima za jednokratnu upotrebu koji zagrijavaju tekućinu čim izvučete. Oblak pare će brzo nestati, kao i svaki dugotrajni miris.

Usporedite to s oštrim mirisom koji se emitira kada pušite cvijet marihuane. Drugi ljudi mogu izdaleka vidjeti oblake dima i osjetiti nepogrešiv miris. Također, dim se lijepi za vašu odjeću, ostavljajući neugodan smrad koji ćete morati podnijeti sljedeće jutro!

Završne misli o tome zašto su THC-O Vape popularni

Ako ste zainteresirani za isprobavanje kanabinoida koji daje jači opojni učinak od delta-9 THC-a, razmislite o ulaganju u THC-O vape olovke. THC-O je tri puta jači od D9 i potencijalno može dovesti do psihodeličnog iskustva.

To je praktična metoda konzumiranja THC-O jer možete uživati ​​u nekoliko udaha u pokretu u slobodno vrijeme. Međutim, imajte na umu da je tvar nezakonita u određenim državama. Čak i na mjestima gdje je to legalno, korištenje izvan privatnog stana potencijalno bi vas moglo dovesti u pravne poteškoće. Stoga, ako imate THC-O olovku, koristite je u udobnosti svog doma, po mogućnosti u prisutnosti prijatelja od povjerenja.

Endokanabinoidni sustav: Kako kanabis djeluje na mozak?

Postavi prvi komentar na ovu objavu

Ostavi komentar

Email adresa neće biti objavljena.


*